Verzenden & retourneren

 

Verzending/Afhalen

 • Verzend/bezorgkosten
  De orders boven de € 150,- worden gratis bij u thuisbezorgd. Voor orders onder de € 150 euro , rekenen wij € 9,95 verzendkosten.

 • Afhaalmogelijkheden
  Uw kussens zijn op afspraak af te halen bij ons atelier. Neem contact met ons op om dit af te stemmen.

 • Levertijden
  Wij hanteren een levertijd tussen de 7 en 28 dagen. Mocht dit om welke reden dan ook uitlopen dan nemen wij tijdig met u contact op. De levertijd gaat in op de dag van bestelling. Heeft u een spoed aanvraag? Bel ons dan, wij kijken graag met u mee.

 • Hoe wordt mijn bestelling geleverd
  Uw bestelling wordt goed verpakt geleverd door de door ons gekozen bezorg service. Bezorgopties


Afhankelijk van uw bestelling wordt het product met koerier bezorgservice of pakketdienst bij u thuis bezorgd. Dit is niet door u te kiezen maar wordt bepaald aan de hand van de grote van de kussens. U wordt voor verzending geïnformeerd voor de verzending

 • Bestelling volgen
  Bij Verzendingen die met de post verzonden worden ontvangt u van ons een track en trace code hiermee kunt u de bestelling volgen. Verzendingen die niet met de post mee kunnen worden door koeriersdienst bezorgd, hierbij wordt in een tijdsbestek van 2 uur aangegeven wat de bezorgtijd zal zijn op de door ons afgesproken bezorgdag.

 

Retourproces

 • Product ruilen of retourneren
  Maatwerk producten kunnen niet retour gestuurd worden, de producten worden voor u als klant geheel op maat gemaakt.

 • Product beschadigd of incompleet geleverd
  Wanneer een product beschadigd of incompleet geleverd wordt dient u dit binnen 48 uur naar ontvangst te melden. Dit kan doormiddel van een email met duidelijke foto’s en een omschrijving te sturen. Wij zullen dan binnen 7 dagen uw klacht in behandeling nemen en met een passend voorstel komen.