Kussens op maat laten maken geheel naar eigen wens


Ontwerp geheel naar eigen wens, jouw kussens op maat voor binnen of buiten.
Kies uit vele soorten, maten, kleuren en stoffen om zo jouw kussens helemaal naar smaak te maken! 

Informatie


De voordelen

 

Je kunt gratis kleurstalen opvragen zodat je zeker weet welke stof/kleur kussens je besteld!

Wij checken alle bestellingen nog eens helemaal na wanneer je een bestelling heeft geplaatst. Wanneer wij hier toch nog twijfels of vragen over hebben nemen wij even contact met je op. 

Weet je nog niet helemaal wat je graag zou willen, en heb je inspiratie nodig? Bekijk dan hieronder verschillende inspiratiebeelden van klanten die jou al voor zijn gegaan. 

Heb je meer informatie nodig of nog andere vragen? Wij zijn altijd te bereiken via de mail: [email protected].

Jouw kussens worden binnen 1-4 weken bij je thuis bezorgd! 


Belangrijk om te weten

 

Je kunt er ook voor kiezen om alleen een hoes te bestellen! Stel je heeft nog kussens thuis, maar wilt alleen de hoes vervangen, kies er dan voor om het schuim weg te laten. 

Kussens langer dan 250cm worden opgedeeld in gelijke stukken/afmetingen, dit doen we omdat wij gebruik maken van schuim dat niet langer is dan deze lengte. Zo blijft het gehele kussen op alle plekken even dik en comfortabel. Ook raden wij aan om bij lange afmetingen plofkussens de kussens te bestellen in meerdere delen, zo blijft het kussen het beste gevuld en blijft de plofvulling op de juiste plek. 

Toch iets niet naar wens? Je kunt ons altijd bereiken. Op maat gemaakte kussens kunnen echter niet worden geretourneerd.